Vine al 42è Saló del Viatges i les Vacances – Festa del Client Azul Marino Viatges a Catalunya

4.5/5 - (4 votos)

Com cada any tindrà lloc a Lleida un dels grans esdeveniments del món del turisme a Catalunya (fora de la gran capital), el Saló del Viatge i les Vacances – Festa del Client Azul Marino Viatges, que aquest any farem al Restaurant Mirador dels Camps Elisis (C/ President Josep Tarradellas 45-47, Lleida).

Com sempre hi haurà exposició i informació de moltíssims productes, empreses i destinacions turístiques a la seva disposició. Aquest any com a novetat, es faran presentacions dels especialistes del Grup Azul Marino, amb productes molt especials i diferencials: Club Marco Polo (grans viatges, trekkings, viatges fotogràfics, natura..), Nervión Travel (Mitja distància i circuits), Matx Cruceros (els millors preus en creuers), Club Viajeros AM (sortides especials amb guia acompanyant i amb els millors serveis seleccionats), Viatges de Busseig..

També es sortejaran molts viatges i escapades en 2 sortejos diferenciats, i pels quals hi haurà 2 urnes a l’entrada:

  1. Sorteig per als Clients VIP que hagin fet una compra d’un import mínim estipulat, i que rebran la invitació corresponent amb la butlleta per omplir i dipositar.
  2. Sorteig per a la resta d’assistents, en el que podran participar simplement imprimint i omplint la butlleta que trobaran en la invitació adjunta, que serveix per a tota la família, i que hauran de portar per poder entrar a l’esdeveniment.

Important, per ambdós sortejos: només es pot dipositar una participació per família, si es detecta que ha participat amb més d’una, s’anul·laran tots els premis aconseguits. (Consultar bases i condicions de «joc net» a la invitació).

A més, també hi trobaran…

  • Activitats i jocs infantils, per a que puguin participar els més menuts.
  • Personatges infantils: La Patrulla Canina, Mickey y Minnie
  • Juga i guanya amb les ACTIVITATS SOLIDÀRIES de les ONGs ALPICAT SOLIDARI (tómbola solidaria) i NUESTROS PEQUEÑOS HERMANOS (ruleta solidaria).
  • I més sorpreses que estan pendents de confirmar, i que anirem afegint en aquest mateix post.

Vols venir? Segur que si? NO T’HO PERDIS!! gaudeix d’una fantàstica tarda familiar, us ho passareu bé petits i grans, tindreu obsequis, participareu en activitats solidàries, i us podeu treure unes vacances o escapada de franc.

HI HA DOS MANERES DE PODER ASSISTIR-HI GRATUÏTAMENT:

  • Rebre LA INVITACIÓ PERSONALITZADA al teu correu electrònic o mòbil, i que reben els clients que han fet la compra mínima estipulada.
  • Imprimir la teva INVITACIÓ FAMILIAR des d’aquí mateix, i portar-la impresa a l’acte.

Us hi esperem!!

 

Actualització: PREMIATS EN ELS SORTEJOS
Aquí pot veure els premis i els guanyadors dels sortejos realitzats: PREMIATS SORTEIG FESTA

 

 

 

Agraïm la col·laboració dels nostres proveïdors:

2 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario